WALLPAPER TOPENG HOLLOW ICHIGO

topeng hollow ichigo

Mereka bertugas menjaga menos tahap gillian. Terdapat tiga jenis hollow bertahap menos: Bab-bab Media dan bahan koleksi Muzik Judul-judul permainan video. Topeng-topeng hollow berbeza dari satu hollow ke hollow yang lain dari segi bentuk dan saiznya, tetapi mereka sentiasa berwarna putih dan bercorakkan tengkorak. Espada terdiri daripada sembilan lelaki dan seorang wanita. Topeng-topeng tersebut juga bertujuan untuk mengaburkan identiti sebenar para hollow, tetapi jika diretakkan, hollow berkemungkinan untuk kembali ke personaliti dan bentuk asalnya. Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.

Name: Tojazahn
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

Proses ini boleh dicepatkan, contohnya seperti diserang Hollow lain ataupun diganggu kuasa semangat yang lain. Arrancar tersebut memakai sepasang pakaian seragam yang terdiri daripada sebuah jaket putih, pending hitam, hakama putih, sarung kaki hitam dan sandal putih; secara asasnya, pakaian mereka berlawanan dengan pakaian para shinigami. Walaupun menos tahap gillian agak kuat, mereka masih tidak berkemampuan mengalahkan seorang shinigami berpangkat leftenan.

Sesetengah hollow berupaya untuk berfikir dengan lebih waras dan berakal berbanding dengan holloa biasa; hollow jenis ini selalunya merupakan hollow yang bertahap lebih kejam dan kuat.

Mereka bertugas menjaga menos tahap gillian.

Hollow – Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas

Topeng-topeng hollow berbeza dari satu hollow ke hollow yang lain dari segi bentuk dan saiznya, tetapi mereka sentiasa berwarna putih dan bercorakkan tengkorak. Ichkgo Soul Society, gillian dikenali sebagai menos grande dan ditulis dalam beberapa buku teks membincangkan hal menos.

  AIN HERRSCHER WALLPAPER

Menos grande adalah perkataan Sepanyol secara literalnya bermaksud “kurang besar”. Ruang nama Rencana Perbincangan. Dengan melakukan perkara ini, roh-roh itu akan bertukar menjadi hollow, dan secara bertentangan, perkara yang menjadi obsesi mereka bertukar tooeng sasaran utama.

Saiz mereka jauh lebih besar berbanding hollow yang lain tetapi mereka serba kekurangan dari segi kepantasan dan kepintaran. Mereka tinggal di Tres Cifras yang membawa maksud “nombor tiga digit” selepas diterjemahkan daripada Bahasa Sepanyol.

Bleach – Ichigo Hollow Mask Ver.2 Free Papercraft Download

Memories of Nobody Bleach: Bilangan hollow yang mampu menanggalkan topeng mereka secara semula jadinya adalah kecil; jika mereka berjaya pun perubahan yang mereka hadapi tidaklah ketara. Sejak dari permulaan siri Bleach, Hollow telah muncul sebagai watak antagonis utama dan pada masa kini mereka masih menjadi ancaman yang besar. Hollow merupakan bekas Plus roh mati yang hilang kemahuan diri ataupun tinggal di alam nyata terlalu lama.

Arrancar tidak mempunyai pembebasan tahap terakhir. Terdapat tiga jenis hollow bertahap menos: Hanya arrancar bertahap vasto lorde sahaja yang akan sentiasa mengambil bentuk dan sifat seorang manusia.

Menos tercipta apabila beberapa hollow menindih antara satu sama lain, akhirnya bersatu. Pada tahap ini, roh-roh mati tersebut menjadi taksub akan memenuhi matlamat mereka sehinggalah jiwa mereka hancur kekosongan; contohnya, membunuh sesiapa sahaja yang mendekati mereka yang tersayang dengan sebab untuk melindungi mereka.

Arrancar berbeza dengan hoollow biasa dalam dua ciri: Walaupun hampir kesemua hollow bersifat jahat secara semulajadinya, dan mereka kekurangan keupayaan untuk berfikir, ada juga yang tidak tergolong dalam kumpulan ini, contohnya seperti Nell Tu dan pengikutnya. Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut. Arrancar di bawah arahan Aizen mempunyai corak pakaian yang berbeza. Seperti yang dijelaskan oleh Dordonii, Espada yang dicipta secara “semula jadi” ini telah dianggap lapuk oleh Aizen sebaik sahaja dia mula mencipta arrancar secara tiruan mengikut standard dirinya sendiri.

  HAPPINESS CHARGE PRECURE WALLPAPER

Menurut Aaroniero Arleribeliau merupakan satu-satunya ahli Espada yang pernah menjadi gillian sebelum melalui pembaharuan. Ichigo Kurosaki pernah berubah kebentuk ini dalam perlawanannya dengan Ulquiorra Schifer. holloq

Mereka diberikan nombor dua digit di saat mereka dilahirkan dari topehg hingga Mana-mana roh yang tidak dihantar ke Soul Society oleh seseorang Shinigami akhirnya akan menjadi Hollow.

Mereka mempunyai persamaan dengan manusia, tetapi secara terperinci masih menyerupai hollow.

3059 Ichigo Kurosaki Wallpapers

Menos tahap gillian girian merupakan tahap menos yang paling lemah. Berdasarkan siri anime dan manga BleachHollow merupakan makhluk ataupun hantu jahat yang boleh dikaitkan dengan vetala dari mitologi Hindu.

Walaupun obsesi mereka selalunya menjadi sasaran utama, kebanyakkan hollow hilang akal fikiran ataupun kebolehan untuk berfikir; mereka bertempiaran mencari jiwa dan roh yang terbaik untuk dijamah sahaja. Setiap ahli Espada dipilih kerana kehebatan mereka beraksi dalam pertempuran dan kemudiannya diberi topent diantara 1 hingga 10 yang menandakan pangkat dan tahap kuasa mereka; tatu di tubuh mereka menandakan nombor mereka di kalangan Espada sebagai contoh, Grimmjow mempunyai tatu di bahagian bawah belakangnya.

Setiap hollow mempunyai kemampuan atau kebolehan tersendiri termasuklah bentuk rupa yang berlainan; hollow tahap yang rendah bersaiz kecil dan teknik serangan mereka terhad manakala hollow yang lebih besar dan kuat pula berkebolehan untuk menyerang dalam pelbagai kaedah.

Author: admin